Activiteiten opgeschort i.v.m. coronavirus

Op advies van de Badmintonbond Nederland worden tot en met 6 april alle activiteiten van Badminton opgeschort. Dit betekent, dat wij vanaf vandaag geen badminton in de sporthal kunnen spelen.

Wij hopen dat iedereen hiervoor begrip zal hebben. Badminton is een individuele sport, waardoor het risico op verspreiding niet groot zou
hoeven te zijn. Maar het advies van de Bond om sociale contacten in het algemeen te verminderen geeft de doorslag.

De Algemene Ledenvergadering op 18 maart gaat ook niet door. Deze wordt verplaatst naar woensdag 22 april a.s.
Het Bedrijventoernooi van 20 maart wordt verplaatst naar 24 april a.s.

De hervatting van het programma volgt de tijdlijn die door de overheid wordt uitgezet. Onder voorbehoud betekent dit, dat de recreanten weer op dinsdag 7 april kunnen spelen, dat voor de DOMO-leden de eerstvolgende speelmogelijkheid donderdagochtend 9 april wordt en dat de jeugdtraining weer op vrijdag 10 april begint.

Activiteiten opgeschort i.v.m. coronavirus
Tags: