Clubkleding

Tijdens de competitiewedstrijden spelen alle leden in het clubshirt.

Nieuwe leden ontvangen bij aanmelding gratis een clubshirt

Wasadvies:
Hieronder een aantal (was)adviezen gebaseerd op klantervaringen en adviezen van leveranciers. Deze zijn bedoeld om het risico op beschadigingen aan de kleding en bedrukking zo veel mogelijk te voorkomen.

• Sportkleding wassen op maximaal 40 graden.
  • Centrifugeren op maximaal 1000 toeren (lager is beter). Polyester sportkleding droogt immers zeer snel.
  • Laat gebruikte sportkleding niet te lang liggen, probeer deze vlot na gebruik te wassen.
  • Gebruik een vloeibaar wasmiddel. Doe deze in een bol in de wasmachine bij de kleding. Doorgaans gaat sportkleding en bedrukking bovendien veel langer mee bij gebruik van een A-merk vloeibaar wasmiddel.
  • Bij voorkeur (polyester) sportkleding in een aparte wasbeurt wassen, dus geen andere stoffen er bij.
  • Wasmachine niet (te) vol bij het wassen van sportkleding. Dit voorkomt beschadigingen en het ongewenst kreuken van de stof.
  • Sportkleding binnenstebuiten in de machine.
  • Sportkleding direct uit de machine halen en ophangen als het programma is afgelopen. Wederom om ongewenst kreuken te voorkomen.
  • Sportshirts bij voorkeur aan de onderzijde ophangen om te drogen.
  • Sportkleding nooit in een droogmachine drogen.
  • Sportkleding nooit strijken.