De contributie over het seizoen 2019 – 2020 bedraagt:

• € 160 Jeugdrecreant (1 x training op vrijdagavond);
  • € 240 Jeugdcompetitie (training dinsdag- en vrijdagavond);
  • € 165 Senior Recreanten (dinsdag- en vrijdagavond vrij spelen);
  • € 200 Donderdagochtend DOMO;
  • € 300 Senioren competitie plastic shuttles;
  • € 375 Senioren competitie veren shuttles.
  • Het speelseizoen waarover contributie is verschuldigd, loopt van 1 september tot 1 juli. Nieuwe leden betalen éénmalig inschrijfgeld van € 15,00. De contributie voor een nieuw lid gaat in op de 1e van de volgende maand.
  • Schriftelijke opzegging van het lidmaatschap voor het nieuwe seizoen 2020 – 2021 dient vóór 15 juni 2020 aan het secretariaat (e-mail) te geschieden. Gedurende het seizoen tussentijds opzeggen leidt niet tot restitutie van contributie.
  • Kom je uit Utrecht? En heb jij een U-pas en ben je 17 jaar of jonger? Dan is er voor jou het Paul Verweel Sportfonds. Het Paul Verweel Sportfonds is er o.a. voor om de badmintonsport toegankelijk te maken voor de Utrechtse jeugd.  Doe dan een aanvraag voor sportattributen bij het Paul Verweel Sportfonds. Via het fonds kun je 1 keer per jaar maximaal € 100,- aanvragen. Denk aan sportschoenen of rackets. Voor vragen kun je bij de penningmeester terecht.
  • Voor de jaarlijkse betaling van contributie, maken wij gebruik van de diensten van ClubCollect. Als lid krijgt je van ClubCollect in oktober van ieder jaar een sms-bericht en/of e-mail, waarin informatie wordt gegeven over de mogelijkheden tot betaling. Je hebt de mogelijkheid om het hele bedrag in één keer (via iDEAL of incasso) te voldoen of te keizen voor betaling in 3 termijnen (dan alleen via incasso).
  • Leden die langer dan 3 maanden geblesseerd zijn, kunnen de contributie tijdelijk voor minimaal 3 maanden stop zetten. Mail voor informatie of aanmelden naar het secretariaat (e-mail).

Voor vragen kunt u contact opnemen met de penningmeester (e-mail).