Het seizoen zit er op

Het seizoen zit er op

Het seizoen 2019-2020 zit er op. Al vanaf maart konden we niet meer spelen en vanaf 1 juli is het ook officieel geĆ«indigd. Op 2 juli heeft de DOMO-groep (de donderdagmorgen-spelers) dit ‘gevierd’ met een corona-veilige bijeenkomst op het terras van sportcentrum Kees.

Het gebak werd aangeboden door de Plus supermarkt (Donsvlinder 2, Bilthoven), waarvoor onze hartelijke dank. We hebben het ons goed laten smaken.

We hebben de gelegenheid ook aangegrepen om kennis te maken met airbadminton. Op het grasveld was een net opgesteld, zodat we konden ervaren, hoe de nieuwe shuttle speelt. Voor velen van ons smaakte dat naar meer en is er het voornemen om in de zomerperiode onze badmintonspieren hiermee op straat, in het park of op het strand op peil te houden.

Hopelijk starten wij in de eerste week van september weer in de hal. De DOMO-groep kan altijd nieuwe badmintonners gebruiken op de donderdagochtend. Er wordt gespeeld van 9.00 tot 11.00 uur met om 10.00 uur koffie en soms ook wel gebak! Sportief dus en gezellig!

Aanmelden kan via info@irenebadminton.nl (secretaris) of cagterberg@hetnet.nl (Carolien Agterberg, trainer).

Het seizoen zit er op
Tags: