Senioren

Binnen onze afdeling is het als senior mogelijk om recreatief of competitie te spelen.

Senioren – competitie

Deze leden doen mee aan de regio- of bondscompetitie. Zij trainen op woensdagavond en kunnen op de vrijdagavond vrijspelen of hun competitiewedstrijden spelen.

Senioren – recreanten

Zij spelen voor al voor de gezelligheid wat niet wegneemt dat ook hier op mooi niveau gespeeld kan worden. Op de dinsdagavond wordt gespeeld met een afhangsysteem. Op de vrijdagavond kan er ook worden gespeeld. Bij voldoende animo wordt op de dinsdagavond een training verzorgd.

Binnen de senioren recreanten hebben we nog de donderdagochtend groep. Dit is een groep bestaande uit veelal gepensioneerde leden. Hier is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de training.