Sinterklaas Jeugd Ouder toernooi geslaagd.

Ontspannen Sinterklaasmiddag met ouder en kind

Afgelopen vrijdag 23 november vond bij Badminton Irene in de Kees Boekehal het Sinterklaas Ouder en Kind toernooi plaats. Alle jeugdleden konden voor deze gelegenheid een ouder, oom, tante, buur of vriend(in) inschrijven om samen een gezellig en sportief toernooitje te spelen.

Op de meeste banen kon een gewone badminton wedstrijd worden gespeeld, maar op andere moest er met een “handicap” worden gespeeld. Met zijn tweeën met één racket, een ondoorzichtig net en spelen met het hoesje om je racket waren echte uitdagingen. Door middel van een kaarten systeem werden tegenstanders over de zaal verdeeld. Het leverde spannende wedstrijden, hier en daar een fanatieke blik, en rode wangen op! Gelukkig was er na afloop de mogelijkheid om even samen uit te blazen in de kantine.

Sinterklaas Jeugd Ouder toernooi geslaagd.