Update maatregelen coronavirus

Op 22 april heeft het kabinet de bestaande maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. De sporthal blijft dus tot en met 19 mei a.s. gesloten.

Voor het speelschema betekent dit het volgende.

In april kan niet meer gespeeld worden. Ook het DOMO-slottoernooi van 30 april is geannuleerd. We bekijken of de DOMO-groep na 19 mei nog kan spelen. Maar of dat lukt hangt natuurlijk af van het verloop van de huidige gezondheidscrisis.

Voor de jeugd en recreanten is het dit seizoen niet meer mogelijk om op de vrijdagavonden te spelen. Vanaf 1 mei is de sporthal op vrijdagavonden niet meer beschikbaar.

Zoals het er nu naar uitziet, is de eerste speelmogelijkheid voor jeugd en recreanten dinsdag 26 mei a.s. Maar of dat doorgaat? Dat hangt natuurlijk af van de richtlijnen van het kabinet.

Het bedrijventoernooi op vrijdag 24 april gaat niet door. In het najaar wordt een nieuwe datum gepland.

Tevens gaat de geplande algemene ledenvergadering op woensdag 22 april niet door. In plaats daarvan zal een digitale ledenraadpleging plaatsvinden. De leden ontvangen daarover informatie via e-mail.

Update maatregelen coronavirus
Tags: