Vereniging

SV Irene is een middelgrote badmintonvereniging waar gezelligheid, (top)sport en gezelligheid hand in hand gaan. We beschikken over een uiterst moderne multifunctionele sporthal in Bilthoven.

Van jong tot oud en van beginner tot serieuzer competitiespeler: iedereen kan bij ons terecht. Om de variatie aan te geven: De mini’s spelen vanaf vijf jaar bij ons.

Wij spelen op vrijwel alle dagen van de week:

• dinsdagavond (seniorenrecreanten),
  • woensdagavond (training jeugd- en seniorencompetitie),
  • donderdagochtend (seniorenrecreanten) en
  • vrijdagavond (seniorenrecreanten en training jeugd- en seniorencompetitie), tevens competitiewedstrijden.
  • zondag (competitiewedstrijden jeugd en senioren)

Onze vereniging draait op vrijwilligers. De verschillende commissies organiseren de trainingen, toernooien en andere (gezelligheid)activiteiten, zoals het klaverjastoernooi en het tweejaarlijkse jeugdkamp.

Wij spelen dit seizoen al 10 jaar in de Kees Boekehal. In de regel huren wij 4- 8 of 12 banen. De kantine beschikt over moderne apparatuur en een breed assortiment aan drankjes en versnaperingen.

Wij maken deel uit van de omni-vereniging SV Irene, waarvan naast badminton de afdelingen volleybal, gymnastiek en basketbal deel van uitmaken. Het omni-bestuur behartigt de belangen bij gemeente en andere partners.

Kom gerust op een van onze speelavonden kijken en ervaar hoe !